| Neaktivita | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Neaktivita Po november 07, 2011 5:55 am | |
| Neaktivita Diaby- No omlouvám se za mojí neaktivvitu ale mám toho teď trochu moc...Mám nedostatek času kvůli škole (mbudu mít přímačky) a tak se musím i učit...Několik dní jsem tu nebyl kvůli tomu že jsem neměl přístup k netu nebo jsem se musel fakt učit...Například zítra mám Scia O.o... A jak vidím že už jste mě kickli z Adminů...No doufám že budu tu co nejvíce jak jen můžu... Děkuji za pochopění... |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita Ut november 08, 2011 6:14 am | |
| Neaktivita
Hele sorry,ale odejdu protože mě všichni srovnáváte s bratrem a už mě s tím fakt serete nevim jak vám mam dokázat,že nejsem on.Takže bye bye mějte se tu všichni.
Edit: Sorry včera jsem byl už opravdu naštvanej už jenom kvůli mé kamarádce.Takže nikam nejdu omlouvám se. |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 1:39 am | |
| Seš jak tvůj bratr- prostě se nasereš kvůli každý prkotině a pak tě jenom někdo dodělá (nebo v případě tvé kamarádky nedodělá) a ty si hned vylejváš vztek na celým světě. |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 1:48 am | |
| Vidíš a kvůli tomuhle jsem chtěl odejít protože mě s tímhle už serete! Co kdybych o tobě říkal,že jsi jako Rytmus? (Raper) taky by se ti to nelíbilo! Já jsem mohl odejít kdy jsem chtěl!Začni se chovat aspoň trochu jako člověk a né jako debil! Chápu nechovám se nejlíp,ale zase se snažím vás nějak pobavit nebo si s vámi prostě zahrát.Jediný kdo to asi pochopili byli Killu,Hideo možná Diaby a také možná Sayuri,ale to nevím jistě.Jestli ti to udělá líp tak já odejdu a bude to pro tebe lepší chceš?(jinak dík za další sku*venou náladu)
Promiň co jsem ti napsal,ale už jsem se tomu musel postavit!
//Opravil sem ti nadavku Ichimaru |
|
| |
Ichimaru Admin
Klan : Uzumaki Ryo : 124660
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 4:55 am | |
| Mohli by ste se prestat hadat ? A normalne hrat spolu ? | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 5:38 am | |
| Ne. Když je ten chlap tak labilní, že si bere hnd všechno osobně, tak s ním hrát nehodlám. Sidney, jestli si myslíš, že ti padnu k nohám a budu tě na kolenou prosit, abys zůstal, tak jsi na omylu. A cpát pořád někomu svoje blbý nálady, to se fakt jdi radši někam servat, protože na tohle fakt nemám náladu.
Jo a když už jsme tak u hraní: Trochu s Kashikem tápeme. Máme se někam zapojit sami? |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 5:41 am | |
| Phate jdi radši víš kam.Byl bych radši protože jsi pěknej ha.... to si domyslíš. |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 6:03 am | |
| - Sidney napísal:
- Co kdybych o tobě říkal,že jsi jako Rytmus? (Raper) taky by se ti to nelíbilo!
Ne to bys říkat nemohl protože narozdíl od toho co říká Phate tohle není pravda. To bude asi vše co řeknu, jinak se ve všem ztotožňuji z Phatem. |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 6:06 am | |
| Hele Kaede/Ryuuni ty moc dobře víš jaký to je když se na tebe někdo nasere tak se do toho prosím nemotej.Nebo já vám dám hlasování.
A:abych odešel z forum a nikdy se nevrátil B: zůstanu tady.
Máte čas do 10.11.Mě už je to jedno jestli tu budu nebo nebudu! Nasrali jste mě už docela dost takže to nechám na vás ! |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 6:16 am | |
| To už tu bylo ale na mém fore...Já nevím no prostě se hádaj a hádaj a nepřestanou se hádat...Mě osobně mě nebaví už přemlouvat lidi....Pořád to samé a samé a samé...No možná zůstane teď ale co za týden nebo za dva nebo z a měsíc? To tu bude zase... Takže je mi to jedno jinak ... No ale stejnak hlasuju pro B |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 6:19 am | |
| Budu se motat protože mě tyhle tvoje komplexy už serou... navíc se zdržím hlasování ... nehodlám pak na sebe vzít vinu za to že nějakej -------- odešel z fóra. |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 6:20 am | |
| Nebudeš se zdržovat dej A nebo B prostě! |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 6:24 am | |
| Ty mi nerozkážeš když říkám že se zdržuji hlasováni tak nehodlám dávat A nebo B... chápeš to? Volím si možnost C která je vždy... nehlasovat! |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 6:25 am | |
| To není možnost dej A nebo B a jestli chceš něco napsat piš do hlasování |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 6:26 am | |
| |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 6:26 am | |
| Prosím o hlasování jsem udělal topic tam to dávejte |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita St november 09, 2011 10:00 am | |
| Řekl jsem to tvému bratrovi a řeknu to i tobě: Vypadni a už se nevracej, není nic lepšího, než rozmazávat to tady všude v milionech postů. |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita Št november 10, 2011 5:08 am | |
| Tak tohle mě vážně vypražilo! "Díky za další zk**venou náladu" bla bla bla.. Koho to zajímá? Že jsi psychopatickej cholerik, co musí bejt středem pozornosti! A!!! |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita Št november 10, 2011 9:30 am | |
| |
|
| |
Ichimaru Admin
| Predmet: Re: Neaktivita Št november 10, 2011 11:13 am | |
| Mne zaujima proc se hadate a nehrajete ... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita Št november 10, 2011 12:00 pm | |
| Už jsem ti to psal: Protože jsme se s Kashikem ztratili v lese. Protože tu není žádná jasně daná dějová linka a protože nehraje NIKDO
|
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita Pi november 11, 2011 4:09 am | |
| Já nehraju kvůli tomu, že jsem ztracená v ději Nevím, co se kde má dít, takže nevím Asi by bylo nejlepší začít od znova |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita Pi november 11, 2011 4:35 am | |
| Souhlas. Ono mezi náma udělat míň místností by taky nebylo k zahození. |
|
| |
Ichimaru Admin
| Predmet: Re: Neaktivita Pi november 11, 2011 5:31 am | |
| Tak ja odstranim Kiri a Kumo si myslim | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Neaktivita Pi november 11, 2011 9:17 am | |
| a Iwu? Já myslím, že by Konoha, Suna a Akatsuki stačily (Všechny tři jsou rodu ženského, nejsem blbá ) |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Neaktivita | |
| |
|
| |
| Neaktivita | |
|